I. Gyergyó Kupa

I. Gyergyó Kupa AMATUR B. 2015.11.28

November 28-án  sor került egy országos szintű egyéni amatőr asztalitenisz versenyre, amely első volt Gyergyószentmiklós sporttörténetében.

Az AMATUROS barátaink már két héttel a verseny megkezdése előtt lefoglalták a maximum betölthető helyek számát ezzel is jelezve, hogy várták már a gyergyószentmiklósi turnét.

A verseny baráti, családi hangulatban zajlott le, hisz az AMATUR-os versenyek képesek a sporton keresztül összehozni az embereket.

A versenyen összesen 48 játékos küzdött meg az I. Gyergyó Kupa díjáért, amely egyedi hiszen ez volt az első ilyen rendezvény Gyergyószentmiklóson.

A győztes Pál Zoltán csíkszeredai versenyző lett, aki számára Gyergyószentmiklós emlékezetes, sikereket hozó helyszín, hiszen számos versenyt sikerült megnyernie városunkban.

I. GYERGYÓ KUPA DOBOGÓSAI:

  1. Pál Zoltán (Csíkszereda)
  2. Welker Iván (Sepsiszentgyörgy)
  3. Bardócz Szilárd (Capeni)
  4. Govoreanu Florin (Cisnadie)
  5. Keresztes Zoltán (Gyergyószentmiklós)
  6. Oláh Olivér (Sepsiszentgyörgy)
  7. Barabás Sándor (Maroshévíz)
  8. Predescu Levente (Csíkszereda)

Az I. Gyergyó Kupa megszervezése nemcsak a sport területén hozott sikereket, ennél többet jelentett városunk számára, hiszen újra bebizonyosodott, hogy a gyergyói sportközösség, a helyi emberek, civil szervezetek, vállalkozók, a városvezetés együtt, összefogva egy nagyon tartalmas, színvonalas sporteseményt tudtak létrehozni városunkban, amelyre az ország több megyéjéből érkező emberek szívesen emlékeznek vissza,  Gyergyószentmiklós egy olyan hely lesz ahová szívesen visszatérnek.

Ezért a Gyergyó AT. S.E. vezetősége köszöni a I. Gyergyó Kupa egyéni asztalitenisz verseny támogatóinak a segítséget:

Auto Com Total, Ben Com Mixt, Böjte Csaba – Gyergyói gyerekothon, Harmopan pékség, Bíbor-Kas Herbária Bió Bolt, Arter Impex, Robi Konyha, Nádi Róbert, Tódor Csaba, Szabó Áron, Székely Zsolt, Popescu Liviu, Simon Család, Orosz Jenő, Nagy Dénes.


valamint média támogatóinknak:

Gyergyó Tv, Gyergyó Hírlap.